0486/38 47 09

info@alfahost.be

Website huren

Hoe kan ik een website huren?

Een website nodig? Soms is de zoektocht lang en moeilijk. Als zaakvoerder  is het niet altijd makkelijk om door het bos de bomen te zien.

Maar dat een website tegenwoordig levensnoodzakelijk is te merken aan alles rondom u.

Daarom werken we een uniek concept in België. Als internet consultants hebben me meer als 25 jaar ervaring met internet technologie en hebben we besloten om dit te bundelen om het voor u makkelijker te maken.

Wat heeft u nodig voor een werkende website?

Een domeinnaam, een webhosting, websitedesign, grafische elementen zoals foto’s en filmpjes, en de nodige teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. En dan moet uw website nog gevonden worden in Google.be en dan nog niet gesproken van integratie van sociale media zoals Facebook en Twitter.

Wij doen dit allemaal voor u! Het enige wat u nog moet aanleveren zijn de nodige teksten en enkele foto’s. Wij integreren alles tot één geheel tot uw website live is. En als u later iets wil aanpassen hoeft u hiervoor niet extra te betalen. Wij doen dit voor u, dit is inbegrepen in de maandelijkse prijs.

Website verhuur

U betaalt een éénmalige setupkost van 250 eur. Daarna betaalt u 50 eur/maand

Alles inbegrepen: domeinnaam, webhosting, websitedesign, SEO, backups, onbeperkte bandbreedte, professionele Exchange mailbox die bereikbaar is vanaf elk netwerk en met elk apparaat.


Als u meer informatie wenst, contacteer ons voor een afspraak en/of offerte.